Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

20 jaar na stamceltransplantatie: “Dit zullen we nooit vergeten”

Het is vandaag een bijzondere dag voor Patrick en zijn familie. Het is vandaag, maandag 8 oktober 2018, namelijk precies twintig jaar geleden dat Patrick stamcellen ontving van een onbekende donor. Het gaat nu, twintig jaar later, nog steeds heel goed met Patrick en dat wil hij graag met ons delen.

Patrick: "Ik ben alweer twintig jaar gezond! Dit is heel bijzonder voor ons. Gisteren hebben we met de hele familie speciale feestdag georganiseerd om dit moment te vieren. Tegen de donor en het team van Matchis wil ik zeggen: wéér bedank!! Daarnaast willen we het team van dokter Schaap bedanken, de Unit en alle anderen die ons geholpen hebben. Dit zullen we nooit vergeten!"

Golftoernooi
In september was Patrick ook aanwezig bij het 9e golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank. Daar deelde hij zijn bijzondere verhaal met alle aanwezigen. Het fantastische bedrag van €43.000,- dat met het toernooi is opgehaald, wordt door Matchis gebruikt om de registratiekosten van nieuwe donoren en de typering in het lab te betalen. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK