Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

3FM Stamweek groot succes

Al meer dan 3000 mensen hebben zich tijdens de 3FM Stamweek geregistreerd als stamceldonor! Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 mei stond NPO 3FM een week lang in het teken van stamceldonatie. Een initiatief van KRO-NCRV-dj Wijnand Speelman dat dit jaar een vervolg kreeg. Vanochtend sloot hij vanuit het (stam)cellencomplex Wolvenplein in Utrecht de campagne ‘Stamweek’ af in zijn radioprogramma Weekend Wijnand.

Wijnand kijkt tevreden terug op de succesvolle campagne. “Ik ben ongelofelijk blij met alle aandacht die we hebben weten te genereren. Dat we in een week zoveel mensen meer kunnen vertellen over stamceldonatie, hoe belangrijk het is en dat er zich dan ook nog zoveel mensen aanmelden als potentieel donor. Daar ben ik iedereen enorm dankbaar voor en de teller loopt nog steeds door. Deze genezingsmethode heeft veel te weinig bekendheid in Nederland, daarom wilden wij er afgelopen week aandacht aan besteden en luisteraars meer kennis geven over dit onderwerp. Hopelijk hoeft in de toekomst niemand meer op een match te wachten.”

Matchis wil iedereen die betrokken is geweest bij de Stamweek enorm bedanken!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK