Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Benefietdiner Leerhotel Het Klooster februari

Leerlingen van de Middelbare Hotelschool in Amersfoort organiseren in januari en februari benefietdiners om zo veel mogelijk geld op te halen voor Matchis! Lees hier meer over hun mooie actie. 

Namens twee klassen van de middelbare Hotelschool in Amersfoort, zullen wij ons uiterste best doen om een zo groot mogelijk geldbedrag op te halen voor Matchis, zodat zij weer zoveel mogelijk patiënten kunnen helpen om de juiste stamceldonor te vinden!

Dit zullen wij doen aan de hand van twee speciale dagen met allemaal hun eigen draai!  Beide klassen gaan een benefietdiner organiseren. Deze benefietdiners zullen plaats vinden op 24 januari en 21 februari.  

Het wordt een avondvullend programma omlijst met een diner met een bijpassend wijnarrangement, entertainment, loting en er zal een veiling zijn! 

In de aanloop naar deze evenementen zijn wij druk bezig met het zoeken van sponsoren, zullen wij in de kantine van onze school verschillende gerechten verkopen en zijn wij natuurlijk hard bezig met het organiseren van de avond zelf. 

Wilt u zich net als ons ook inzetten voor dit goede doel? Doneer dan nu op deze pagina! Wij waarderen het heel erg als u deze pagina wilt delen! Mocht u meer vragen hebben voor ons, wij zijn bereikbaar via het volgende e-mailadres.

Tickets voor het diner op 21 februari kunnen hier gereserveerd worden. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK