Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Boek als herinnering aan Dennis

Voor Dennis was geen donor beschikbaar in het wereldwijde bestand. Dankzij onderhoudskuren heeft hij extra tijd met zijn gezin gekregen, maar tot groot verdriet van allen overleed Dennis op 19 september 2017. De geboorte van zijn zoontje heeft hij niet meer mee kunnen maken.

Met behulp van de aantekeningen die Dennis gemaakt had, heeft zijn vrouw Anke het boek Mama’s Moed geschreven. Dat zorgde voor verdriet, maar gaf haar ook veel energie. Het is een prachtige terugblik op de tijd die ze met Dennis samen is geweest.

Mama's Moed is het vervolg op Pappa’s Bloed. Vanaf 12 januari, de dag dat Dennis jarig zou zijn, ligt het boek in de winkel. Mama's Moed is nu al te bestellen via Het Boekenschap en wordt dan vanaf half januari 2019 bij u geleverd. Wil je het boek nu alvast inkijken, klik dan hier voor de eerste 30 pagina’s van dit bijzondere boek.

De helft van de opbrengst van Mama's Moed gaat naar stichting Matchis. Het uitbrengen van het boek is mede tot stand gekomen dankzij donaties van Stichting Roparun, Verweijen ICT en Ars Donandi.

Cover Mama's Moed Cover Mama's Moed

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK