Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Dam tot Damloop

Het grootste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop op zondag 22 september, is méér dan alleen een hardloopwedstrijd. Ieder jaar lopen vele lopers voor een goed doel. Een groep lopers zal zich dit jaar in gaan zetten voor Stichting Matchis.  

Matchis wil deze loop graag opdragen aan Oscar Westbroek. Oscar leed aan leukemie en heeft zich tijdens zijn te korte leven, actief ingezet om veel mensen het belang van stamceldonatie te laten inzien met vele duizenden aanmeldingen als resultaat.  

Matchis is hem daar erg dankbaar voor en daarom willen we onze deelname aan de Dam tot Damloop aan hem opdragen. Oscar liep in 2017 zelf nog mee, vlak na zijn laatste chemokuur en behaalde trots de finish. Helaas overleed Oscar op 16 maart 2018, kort nadat de ziekte was teruggekeerd. Hij was toen net 23 jaar geworden. 

Stichting Matchis heeft 50 startbewijzen voor de favoriete afstand van 10 Engelse Mijl weten te bemachtigen. De kosten om deel te nemen aan team Matchis bedragen  € 60,- per persoon. Dit inschrijfgeld is na inschrijving direct zichtbaar op de donatieteller.   

Loop jij mee voor Matchis? Dan kun je rekenen op:  

  • Een gegarandeerd startbewijs in het populaire "goede-doelen- vak"  
  • Matchis running shirt  
  • Je eigen Damloop actiepagina op Sterk voor Matchis om eenvoudig en veilig sponsors te werven
  • Een prachtige medaille als aandenken  
  • Veel dankbaarheid van alle ontvangers van een stamceldonatie 

Wij zijn blij met jouw deelname en denken dat een sponsorbedrag van € 150,-  heel goed haalbaar is. Zodra het bedrag van €210,- op je pagina staat (€ 60, - inschrijfgeld + € 150,- sponsorgelden) ontvang je van ons je running shirt. Het startbewijs ontvang je een week voor het evenement.

De gehele opbrengst van de actie wordt ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK