Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

De uitdaging aangaan voor Matchis - juni 2018

Matchis is ontzettend blij dat steeds meer mensen zich aanmelden als donor. De registratie van een donor brengt wel kosten met zich mee. Elke nieuw geregistreerde donor kost €45,-. Om het groeiende donorbestand te bekostigen zetten mensen zich in om zoveel mogelijk geld voor Matchis te verzamelen. Allemaal met hetzelfde doel: de registratie van nieuwe donoren mogelijk maken en hiermee zorgen dat meer patiënten een geschikte match vinden.

Walkuren roeien voor de perfecte Match – 6 juni - €939

Het damesdispuut der Walkuren legden op 6 juni  de Ringvaart Regatta van 100 kilometer op 1 dag af voor Stichting Matchis. Echt een geweldige prestatie om trots op te zijn! Zij hebben hiermee aandacht gevraagd voor Matchis en een prachtig geldbedrag opgehaald.

18 Holes shotgun voor Matchis – 10 juni- €2.815,-

Voor de derde keer werd een 18 holes shotgun wedstrijd voor Matchis georganiseerd. Fredy, had wederom alles tot in de puntjes geregeld. Het was een gezellige en sfeervolle dag. Aan het einde van de dag mocht Matchis een cheque van €2.815,- in ontvangst nemen. Met dit mooie bedrag kunnen wij 63 nieuwe stamceldonoren werven, typeren en registreren.
Wij zijn hier heel erg blij mee. Onze dank gaat uit naar Fredy, Golfbaan Heidemeer, deelnemers en sponsors.

De uitdaging van Henk – 16 juni- €958,-

Henk zette zich in voor lotgenoten en fietste de Marmotte in de Franse Alpen. Meer dan 175 kilometer over 4 alpenreuzen. Hij vond het een prachtige rit.  De 21 bochten van de Alpe d'Huez  een enorme beproeving. Henk vond het geweldig om de kracht en energie te hebben een dergelijke rit te kunnen maken. Ik wens alle mensen die stamcellen nodig hebben (gehad) eenzelfde ervaring toe.

Fietsen en wandelen voor Matchis -  17 juni - €893,-

Voor de 2e keer een actie in Velddriel voor stichting Matchis. Een fiets- en wandeltocht van respectievelijk 15 en 35 km. Het was een goed georganiseerde dag en mooie route. Daarnaast werd tijdens het fantastisch geslaagde 7x7 voetbaltoernooi door de deelnemers en toeschouwers geld ingezameld ter nagedachtenis van Marc Verhoeven en Agnes de Waal. Sport en een goed doel gaan heel goed samen. Dankjewel! Lieve vrijwilligers, deelnemers en sponsors dankzij jullie gezamenlijke inzet is een prachtig evenement en bijna 4x het streefbedrag binnengehaald.

Strong Viking Water Editon – 24 juni - €107,-

Nino heeft zicht begin juni aangemeld als donor en besloot direct in actie te komen voor Matchis. Via Sterk voor Matchis vroeg hij aandacht voor het werk wat Matchis doet! Nino “Alle kleine bijdrages helpen natuurlijk, maar wil je me echt blij maken, registreer je eigen via site en wellicht kan jij ervoor zorgen dat iemands toekomst er wat rooskleuriger uitziet!”

De komende maanden staan er diverse activiteiten op de agenda. Herman Kusters, ex-patiënt fietst voor Matchis naar Santiago de Compostella, hij arriveert 6 juli weer in Nederland. – De Vierdaagse van Nijmegen start over 14 dagen. Zij zoeken sponsors zoeken via Sterk voor Matchis en de Vierdaagse sponsorloop – het Golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank-  en niet te vergeten de Strongmanrun.  Wil jij meedoen aan een van deze acties of heb jij een leuk idee. Kijk voor meer informatie op: www.sterkvoormatchis.nl
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK