Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Ernstig zieke zus Anouk Smulders heeft stamceldonor nodig

Anouk Smulders deelt vandaag een emotioneel bericht op Instagram waarin ze vertelt dat er bij haar zus Nicole acute leukemie is geconstateerd. Nicole moet daarvoor een stamceltransplantatie ondergaan en daarom wordt er op dit moment dringend gezocht naar een stamceldonor. 

"Ik heb lang nagedacht en getwijfeld om dit te posten", schrijft Anouk in haar bericht. "Het valt niet onder woorden te brengen wat dit met haar en ons als familie doet.Een totale mokerslag voor allemaal." Nicole heeft inmiddels twee chemokuren achter de rug en onlangs kreeg de familie te horen dat er een beenmergtransplantatie nodig is. Anouk: "Daarmee is een wereld voor ons open gegaan. De angst, het wachten, het zoeken naar een donor...".
 

Zelf heeft Anouk zich vier jaar geleden bij Matchis geregistreerd als stamceldonor na een emotionele oproep van een vriendin. Nu roept ze zo veel mogelijk mensen op om te onderzoeken of ze stamceldonor zouden willen worden. "Ik hoef jullie niet uit te leggen dat des te groter de data base des te groter de kans op een goede match en op herstel. Ik dank jullie vanuit het diepste van mijn hart als jullie dit zouden willen bekijken en zouden willen doen."

Namens Matchis wensen we Anouk, Nicole, en alle vrienden en familie heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode. "Mijn zus is oersterk en positief, haar medisch team is fenominaal en wij als familie trekken haar door deze periode heen. ❤️", sluit Anouk haar bericht af. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik heb lang nagedacht en getwijfeld om dit te posten..... met de goedkeuring van mijn lieve grote zus vraag ik jullie om hulp. 8 weken geleden werd bij mijn zus nicole acute leukemie geconstateerd. Het valt niet onder woorden te brengen wat dit met haar en ons als familie doet.Een totale mokerslag voor allemaal. Na twee pittige chemo kuren is bekend dat zij een beenmergtransplantatie moet ondergaan......daarmee is een wereld voor ons open gegaan. De angst, het wachten, het zoeken naar een donor......Ik sta al 4 jaar als donor geregistreerd bij @stichtingmatchis na de oproep van een vriendin. Ik zou jullie willen vragen om te onderzoeken of donor registratie iets voor jou is. Wereldwijd werken organisaties samen om in een wereldwijde data bank een match te zoeken voor situaties zoals die van mijn zus. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat des te groter de data base des te groter de kans op een goede match en op herstel. Ik dank jullie vanuit het diepste van mijn hart als jullie dit zouden willen bekijken en zouden willen doen. Het vangnet om mijn zus, haar dochter, haar vriend, mijn ouders en ons gezin is ongekend ❤️❤️ hartverwarmend en intens. Mijn zus is oersterk en positief, haar medisch team is fenominaal en wij als familie trekken haar door deze periode heen. ❤️. Voor meer info swipe naar andere foto s of neem contact op met @stichtingmatchis ????❤️????

Een bericht gedeeld door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK