Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Ferdi Stofmeel: ambassadeur Matchis

Ferdi Stofmeel, bekend van onder andere Komt een man bij de dokter, is de nieuwe ambassadeur van Stichting Matchis. Ferdi stond zelf al enige tijd geregistreerd als stamceldonor. Enkele maanden geleden deed Matchis een oproep onder donoren om vrijwilligerswerk te doen. Ferdi meldde zich: “Ik wilde heel graag iets doen en dan het liefst als ambassadeur om zoveel mogelijk donoren te werven.”

De campagne rondom de Stamcelwijzer die deze week van start gaat, is de eerste activiteit van onze ambassadeur. Ferdi presenteert de Stamcelwijzer aanstaande zaterdag tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Wereld Stamceldonordag aan mensen die daadwerkelijk stamcellen hebben gedoneerd. Ferdi: “De komende tijd gaan we kijken op welke manier ik me nog meer kan inzetten. Er is nog steeds een groot tekort aan stamceldonoren en ik wil graag mijn steentje bijdragen om dat te veranderen”. 

Ferdi Stofmeel is bekend van een groot aantal tv-programma’s, films en theaterproducties. Bij het grote publiek is hij vooral bekend van Komt een man bij de dokter, Rundfunk, Heer en Meester en De Regels van Floor.   

Campagne Stamcelwijzer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK