Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Golftoernooi Vrienden van de Stamceldonorbank

Op woensdag 7 september organiseren de Vrienden van de Stamceldonorbank voor de 11e keer een fantastisch golftoernooi. Het is een mix van golf, het goede doel en zakelijk netwerken dat dit  golftoernooi ieder jaar weer tot een groot succes maakt. Mogen wij dit jaar een beroep op u doen om ons goede doel te steunen?

Het golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank is uitgegroeid tot een groots evenement, uniek in zijn opzet en alom bekend vanwege de fantastische entourage en sfeer. 

De dag

Het toernooi begint op 7 september om 10.30 uur. Tijdens het golfen wordt u voortdurend verrast met culinaire traktaties in de baan. Vanaf 16.00 uur is er een gezellige borrel en vindt de prijsuitreiking van de wedstrijd plaats. Rond 18.00 uur kunt u genieten van een heerlijk diner met entertainment, een veiling en een loterij met fantastische prijzen en veilingitems. Aansluitend kunt u nog gezellig na-borrelen. Ook als niet golfer/partner bent u van harte welkom op de afterparty en steunt u ook ons doel. Hiervoor dient u zich wel in te schrijven.

Goed doel

Uiteraard komt de opbrengst van het toernooi geheel ten goede aan Matchis. Deze gelden worden ingezet om extra donoren te registreren. Door uw inzet bieden wij patiënten een goede kans op genezing en dus dankzij u een toekomst.
Download hieronder ingevulde inschrijfformulier kunt u mailen naar: margot.vandenakker@matchis.nl 
 

Download hier het inschrijfformulier

pdf, 547 kilobytes

Download

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK