Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Golftoernooi Vrienden van de Stamceldonorbank Nijmegen

Op woensdag 4 september organiseren de Vrienden van de Stamceldonorbank voor de 10e keer het golftoernooi op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Een evenement waar wij ieder jaar weer naar uitkijken. Vrienden van de Stamceldonorbank zetten initiatieven op voor het werven van extra fondsen om potentiële stamceldonors te kunnen laten typeren. Zo geven zij patiënten een goede kans op genezing en dus toekomst.

Voor iedere patiënt een donor, dat is het doel. Doe jij ook mee aan ons Golftoernooi om dit mooie doel te realiseren? Het toernooi is uniek in zijn opzet en inmiddels alom bekend vanwege de fantastische entourage en sfeer. Uiteraard wordt de opbrengst geheel gebruikt om extra donoren te registreren. Ook als niet-golfer kun je ons steunen door in te schrijven voor de afterparty, die om 16.00 uur begint

Meedoen? Meld je aan als deelnemer door het ingevulde aanmeldformulier via de mail toe te sturen naar Margot van den Akker. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Margot van den Akker.

Flyer Golftoernooi Nijmegen Flyer Golftoernooi Nijmegen

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK