Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Golftoernooi Vrienden van de Stamceldonorbank

Op woensdag 2 september organiseren de Vrienden van de Stamceldonorbank voor de 11e keer een golftoernooi op de Golfbaan het Rijk van Nijmegen. Een evenement waar wij ieder jaar weer naar uitkijken.  

Inmiddels is dit golftoernooi uitgegroeid tot een groots evenement dat bekend staat om de fantastische entourage en sfeer. Het toernooi begint om 10.30 uur. Tijdens het golfen worden spelers voortdurend verrast met culinaire traktaties op de baan. Vanaf 16.00 uur is er een gezellige borrel en vindt de prijsuitreiking van de wedstrijd plaats. Rond 18.00 uur kun je genieten van een heerlijk diner met entertainment, een veiling en een loterij met fantastische prijzen en veilingitems. Aansluitend kun je nog gezellig na-borrelen. Ook als niet golfer/partner ben je van harte welkom op de afterparty. Ook daarmee steun je ons doel! Hiervoor dien je je wel in te schrijven.

De opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede aan Matchis. Wil je meedoen? Stuur dan een mail voor meer informatie naar margot.vandenakker@matchis.nl.

Wij hopen op een grote opkomst! 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK