Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

KWC Glazen Huis voor Matchis

Vier leerlingen van het Koningin Wilhelmina College te Culemborg organiseren voor hun profielwerkstuk een actieweek om geld in te zamelen voor Matchis. Omdat het Glazen Huis van Serious Request dit jaar niet doorgaat, staat het Glazen huis op het KWC volledig in het teken van Stichting Matchis. 

De hele week worden er leuke activiteiten op en rondom de school georganiseerd voor de schooljaren 1 tot en met 6. Van muziek in de pauzes tot 24 uur KWC. Gedurende deze hele week zitten leeringen Mees, Cornee, Anika en Rob in een glazen huis, waarin zij 5 volle dagen muziek draaien in ruil voor geld. Ook worden er in de pauzes verschillende producten verokocht met als klap op de vuurpijl een veiling met exclusieve Formule 1 merchandise. 

Het is ook mogelijk om online een donatie te doen. Steun de actie van deze kanjers via: https://www.sterkvoormatchis.nl/evenement/kwc-matcht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK