Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Lentewandeling groot succes!

Op zaterdag 10 april kwamen wandelaars door het hele land in beweging voor de Matchis Lentewandeling! We kijken terug op een succesvolle en gezellige dag. Ook al konden we elkaar niet zien, door de vele foto’s en video’s die we van de wandelaars ontvingen en op social media voorbij zagen komen, waren we er toch een beetje bij.

Met elkaar hebben de deelnemers van de Lentewandeling niet alleen aandacht voor stamceldonatie gegenereerd, maar ook nog eens een bedrag opgehaald van meer dan €48.000! Wat een geweldig bedrag, daarvan kunnen wij weer veel nieuwe stamceldonoren registreren om ernstig zieke patiënten een kans op leven te geven. Wij willen alle deelnemers en sponsoren enorm bedanken voor hun inzet, steun, enthousiasme en betrokkenheid.

Bekijk hier een compilatie van de dag, gemaakt van foto's en video's die we opgestuurd kregen van deelnemers door het hele land!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK