Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Akar Needs a Hero #geefhetstokjedoor’

Leukemiepatiënt Akar grijpt zijn levensbedreigende situatie aan om patiënten in Nederland een grotere kans te bieden op een succesvolle behandeling. Dit doet Akar door een online campagne “#GeefHetStokjeDoor”. De actie is maandag 16 april van start is gegaan en zich richt op bewustwording rond het grote tekort aan stamceldonoren.

Doordat Akar geboren is in Thailand moet worden gezocht naar een donor die van Aziatische afkomst is. De campagne richt zich op alle bevolkingsgroepen in Nederland en daarbuiten. Voor de geadopteerde Akar is er geen kans op een match uit directe (biologische) familie. Door awareness te creëren rondom het grote tekort aan stamceldonoren hoopt Akar dat meer mensen van alle etniciteiten zich aanmelden als stamceldonor.

Doe ook mee met de #GeefHetStokjeDoor challenge om aandacht te vragen voor het grote tekort aan stamceldonoren!

Meld je aan en maak een foto met de wattenstaafjes, zet die op je eigen tijdlijn, tag al je vrienden om hetzelfde te doen en red iemands leven met een wattenstaafje!

Volg de campagne via www.akarneedsahero.nl  #GEEFHETSTOKJEDOOR

Foto Akar Foto Akar

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK