Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Match-Tea

"Recentelijk heeft  onze vriendin Janne voor de 2e keer de diagnose lymfeklierkanker gekregen. Om dit gevecht opnieuw aan te gaan was een stamceltransplantatie nodig. Onze vriendinnengroep wil daarom iets doen voor Matchis, de organisatie die zich inzet om een stamcel-match te vinden voor patiënten zoals Janne. We willen graag een high-tea organiseren, waarbij de opbrengsten naar Matchis gaan. De middag zal worden aangekleed met lekker eten, drinken en leuke muziek.

Wie wat waar?
Onze vriendinnengroep bestaat uit Janne, Inge, Veerle, Myrthe, Elvy, Mariska, Lieke, Veerle, Fleur, Loes en Ellis. Samen zijn we begonnen met het bedenken van een heerlijke high-tea. We gaan er alles aan doen om, verdeeld over twee zondagen, 100 personen te laten genieten van zelfgemaakte high-tea gerechten!

De stamceltransplantatie is bij Janne gelukkig achter de rug, en de donorstamcellen (van haar zusje Lieke) doen het heel goed! Stichting Matchis wil zoveel mogelijk stamceldonoren opnemen in hun databank, zodat ook patiënten die geen match vinden binnen hun familie geholpen kunnen worden met donor-stamcellen. Om die registraties te kunnen verwerken, is geld nodig. En dat gaan wij ophalen smile

Locatie
We mogen gebruik maken van de faciliteiten van Zorgboerderij & Groepsaccomodatie 'Ingelshof' in Tungelroy. Op deze prachtige locatie zullen we onze Match-tea serveren."

Bekijk voor meer informatie de website van Match-Tea. Als je de meiden financieel wil steunen, ga dan naar de actiepagina op Sterk voor Matchis.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK