Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Alle antwoorden rondom het coronavirus en stamceldonatie

Bij Matchis werken wij hard om stamceldonaties voor patiënten met acute levensbedreigende ziektes mogelijk te blijven maken. Ook rondom de gehele corona situatie is het het allerbelangrijkste dat de donor veilig is. Bij Matchis en in de ziekenhuizen waar de stamceldonaties plaatsvinden worden alle nodige hygiënemaatregelen genomen. Wij volgen alle wetenschappelijk ontwikkelingen en adviezen op de voet en kiezen bij twijfel altijd voor de veiligheid van de donor. Dat neemt niet weg dat we de donoren nog steeds blijven vragen om mee te werken aan donatie om het leven van een patiënt te redden.

Logisch dat je daar veel vragen over hebt. Daarom hebben wij speciaal een pagina ingericht waar je de antwoorden op de meest gestelde vragen over stamceldonatie en COVID-19 kunt vinden. Hier vind je informatie van het registratieproces tot en met een oproep voor een potentiele macht en de daadwerkelijke stamceldonatie. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon en wij helpen je graag verder.
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK