Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Oktober - hardloopmaand voor Matchis

Loop je graag hard wil je meedoen aan een  hardloopwedstrijd? 

In de maand oktober staan er prachtige wedstrijden gepland zoals o.a. de Singelloop in Breda, de PanbosCross in Zeist, een City Run in Rotterdam, de Oostvaardersrun in Lelystad, Singelloop in Utrecht en de Marathon van Leiden. Kortom er is enorm veel keuze. Jouw deelname kun je koppelen aan een goed doel en rennen met een goed gevoel. Het maakt niet uit of je 5 kilometer, 10 kilometer, een halve marathon of een hele marathon rent. Met iedere afstand kun je meehelpen!

Start je actie via Sterkvoormatchis.nl en werf sponsoren via je eigen actiepagina. Vermeld op je pagina aan welk evenement je meedoet en waarom. Plaats foto’s of maak je eigen poster. Deel je pagina op social media om zoveel mogelijk aandacht voor jouw actie te vragen.  

Loop jij mee voor Matchis? Dan kun je rekenen op:  

  • Je eigen  actiepagina op Sterk voor Matchis om eenvoudig en veilig sponsors te werven 
  • Een prachtige  medaille  als aandenken bij een sponsorbedrag > 15 euro
  • Een Matchis -sportshirt bij een sponsorbedrag vanaf 70 euro 
  • Veel dankbaarheid van alle ontvangers van een stamceldonatie 

Heb je een persoonlijke reden om Matchis als goed doel te kiezen? Vertel jouw verhaal op je actiepagina. Deel vervolgens je actiepagina met zoveel mogelijk vrienden, familie, collega’s en kennissen en zamel geld in.
Daarna is het aan jou: trek de hardloopschoenen aan en gaan! 

De opbrengst gaat rechtstreeks naar stichting Matchis, zodat wij zoveel mogelijk nieuwe stamceldonoren kunnen registreren en hiermee de kans op toekomst voor patiënten vergroten.  

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK