Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Super actieweekend levert flinke bedragen op voor Matchis

Het afgelopen weekend stond vol met acties die samen een flinke bijdrage leverden voor Matchis. Met de opbrengst kunnen we weer veel nieuwe stamceldonoren registreren, zodat we voor zoveel mogelijk patiënten een passende donor kunnen vinden.

Allereerst werd in Amersfoort Super Saturday gehouden. Klas 9AFTT van de Hotelschool organiseerde voor 34 gasten een luxe lunch en een gesponsorde loterij met mooie prijzen. Allemaal om geld op te halen voor Matchis . De opbrengst van dit mooie initiatief is € 690

Daarnaast organiseerde Nothing Else Matters in Heesch hun jaarlijkse Muziek-Benefiet- avond voor Matchis. Tijdens deze muzikale avond traden vijf bands geheel belangeloos op voor 200 mensen, waaronder de ambassadeur van deze benefiet avond: burgemeester Marieke Moorman. De benefietavond zelf leverde alvast € 3.500 op. Ook werd er een veiling en loterij gehouden waarvan het bedrag op een later moment bekend gemaakt zal worden. 

Een super actieweekend met fantastische bedragen voor Matchis! We zijn de organisatoren en de gasten ontzettend dankbaar.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK