Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

#thumbsupformatchis haalt al meer dan 1300 euro op

Wat zijn we blij met onze fanatieke ambassadeurs! Zij geven Matchis een thumbs up en doneren 5 euro voor het werven en registreren van nieuwe donoren. Inmiddels is er al meer dan 1300 euro opgehaald!

Bij de donaties staan een hoop mooie persoonlijke berichten. Zo schrijft Shane: "Dankzij de donorstamcellen die ik 2 jaar geleden heb ontvangen kan ik nu van het leven en mijn gezin genieten!". Henk laat weten binnenkort zelf een stamceltransplantatie te moeten ondergaan: "dankzij jullie goede werk krijg ik de kans om stamcellen te ontvangen en ik hoop dat anderen die het nodig hebben ook die kans krijgen!". Renske geeft aan te doneren voor "diegene die het nodig heeft, maar ook voor zijn/haar familie en dierbaren.. Het is hard nodig. Altijd, maar vooral nu.." 

Het concept van #thumbsupformatchis is heel eenvoudig en bestaat uit drie stappen:
1. Doneer eenmalig 5 euro
2. Maak je eigen 'thumbs up for Matchis' foto
3. Deel je foto en tag ons

Doe jij ook mee? Tag zoveel mogelijk vrienden en daag ze uit. Via Facebook kun je bij jouw bericht een link delen naar deze pagina. Op Instagram kun je de @thumbsupformatchis taggen!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK