Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Tweede editie In Beweging voor Matchis

Deelnemers aan de tweede editie van 'In beweging voor Matchis' hebben met elkaar meer dan 14.000 euro opgehaald! Afgelopen zaterdag kwamen verspreid over het hele land tientallen sportievelingen in beweging voor Matchis! Ieder met een eigen motivatie, allemaal met hetzelfde doel: aandacht vragen voor belang van  stamceldonoren en zoveel mogelijk geld ophalen voor Matchis. En wat een geweldig resultaat!    

Afsluiter van deze editie was Inge, haar actie duurde langer dan één dag. Zij liep 200 km hard en finishte 30-9 bij het UMCG waar haar vader opgenomen ligt i.v.m. een stamceltransplantatie. Matchis was erbij. Inge wilde met haar actie haar vader steunen en de kans op een donor voor alle mensen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan vergroten. Met de fantastische opbrengst en aandacht die zij hiermee gegenereerd heeft levert zij zeker een bijdrage.

De fantastische opbrengst zal gebruikt worden om zoveel mogelijk nieuwe doneren te registreren en typeren.

We zijn alle deelnemers en sponsoren enorm dankbaar. Bekijk hier een compilatie van de dag met beeldmateriaal dat de deelnemers zelf hebben gemaakt.

In beweging voor Matchis 2e editie

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK