Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Uitreiking Zilveren Waalbrugspeld en opening Matchis-pand in Nijmegen

Het is een bijzondere dag vandaag in het nieuwe kantoor van Matchis in Nijmegen. Mathieu Fluit, de initiatiefnemer van het jaarlijkse Matchis Golftoernooi, ontving in aanwezigheid van familieleden en medewerkers van Matchis uit handen van Burgemeester Bruls van Nijmegen de Zilveren Waalbrugspeld. Deze speld wordt uitgereikt aan mensen die zich in Nijmegen minimaal 10 jaar lang op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Nijmeegse samenleving.  De Burgemeester roemde de jarenlange inzet van Mathieu om van het golftoernooi het grote succes te maken wat het inmiddels is. Via het toernooi zijn al vele honderdduizenden euro’s opgehaald voor Matchis waarmee nieuwe donoren worden geworven en getypeerd.

Opening kantoor Nijmegen

Het nieuwe kantoor van Matchis in Nijmegen werd enkele maanden geleden betrokken. Een officiële opening had mede door de coronacrisis nog niet plaats kunnen vinden. De Burgemeester werd gevraagd deze officiële opening ook voor zijn rekening te nemen. Aan dit verzoek, uitgevoerd via het doorknippen van het ‘bekende lintje’ gaf hij graag gehoor. Gedurende deze feestelijke dag is uiteraard rekening gehouden met de 1.5 meter regels. 

Burgemeester Bruls knipt het lint door in het nieuwe kantoor van Matchis in Nijmegen Burgemeester Bruls knipt het lint door in het nieuwe kantoor van Matchis in Nijmegen

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK