Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Vierdaagse voor Matchis groot succes

De vierdaagse is weer ten einde. Het was een leuke week met veel lopers, emotionele verhalen en een indrukwekkende opbrengst. Vrijdag 7 september is de eindborrel met alle Matchis lopers en wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt.

Verslag Vierdaagse Nijmegen

pdf, 4.9 megabytes

Download

Alle lopers hadden hun eigen reden om voor Matchis te lopen. Hieronder een aantal van de indrukwekkende verhalen van onze lopers:

Billy

"Ik ben Billy van Dommelen, 12 jaar, en ik ga de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Samen met mijn moeder loop ik voor Stichting Matchis. Matchis zorgt ervoor dat patienten met leukemie/bloedkanker die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Voor dat doel ga ik lopen omdat mijn moeder ook leukemie en een stamceltransplantatie heeft gehad." 

Ben

"Ieder mens heeft recht op genezing." Dit jaar loopt hij voor de 12e keer de Vierdaagse voor Stichting Matchis en ieder jaar overtreft hij zichzelf weer. Vorig jaar liep hij in zijn eentje maar liefst €5300,- bij elkaar en dit jaar zit hij daar al ruim €600,- boven.  

Sjef

Na een moeizame zoektocht door Matchis naar een stamceldonor voor mij vond men eind 2014 twee navelstrengen die mijn redding bleken te zijn. Mij is toen ook duidelijk geworden dat stamceltransplantatie en stamceldonorschap niet algemeen bekend zijn als mogelijkheid om mensen met een vorm van bloedkanker de kans te geven te genezen en nog lang te kunnen genieten van het leven. 

Ga jij volgend jaar meedoen met de Vierdaagse en zou je dat voor Matchis willen doen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier en meld je aan voor Team Matchis. Bekijk de actiepagina van dit jaar voor meer informatie.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK