Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Vierdaagse wandelaars gezocht in de strijd tegen bloedkanker!

Van 13 t/m 16 oktober 2022 wordt er voor het eerst een groot wandelspektakel gehouden, De Duin en Bollen Vierdaagse! Deze wandeltocht voert je door alle dorpen waar de bewoners zich van hun allerbeste kant laten zien. Vier dagen lang 40, 30, 20, 15 en speciaal voor de kids 5km per dag wandelen. 

Gezondheid is niet vanzelfsprekend
Tijdens de eerste Duin & Bollen Vierdaagse is gezondheid is een belangrijk thema. Naast dat wandelen voor jezelf heel gezond is, kan je door voor Matchis te wandelen ook mensen met een ernstige bloedziekte zoals leukemie een kans geven op een 'goede gezondheid' geven!

Wandelen helpt
Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Door de Vierdaagse te wandelen voor Matchis, helpen lopers op twee manieren. Natuurlijk door het ophalen van geld maar ook doordat de wandelaars met hun inzet aandacht vragen voor het tekort aan stamceldonoren. Hierdoor worden mensen op het idee gebracht om zich op te geven als stamceldonor. Wandelen voor Matchis is heel makkelijk want via de sterkvoormatchis.nl maak je zelf een persoonlijke sponsorpagina en verder krijg je hulp vanuit Matchis om van jouw Vierdaagse een succes te maken. 

Dus, heb jij een startbewijs voor de Duin & Bollen 4-daagse en wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan mee voor Matchis en geef patiënten met kanker kans op een toekomst. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK