Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Voormalig voetballer Frans Paymans haalt geld op voor Matchis met biografie

Voormalig NEC-voetballer Frans Paymans heeft tot twee keer toe te maken gehad met een ernstige vorm van kanker. Beide keren keek hij de dood in de ogen, maar dankzij de stamcellen van een donor wist hij ternauwernood te overleven.

Nu brengt hij zijn verhaal naar buiten in de biografie: 'Het is een wedstrijd'. Om mensen een hart onder de riem te steken die ook onder deze verschrikkelijke ziekte lijden. Om juist hen moed in te spreken, herkenning te geven, een oproep te doen voor meer stamceldonoren en met de opbrengst van het boek de goede doelen Matchis en KWF te steunen.

De lancering van het boek speelde zich af op de middenstip van het NEC Goffertstadion, de centrale plek van zijn voetbalcarrière. Frans overhandigde de eerste twee exemplaren aan UMC art Dr. Bärr en aan NEC-supporter Hans Vossenberg. Ook Matchis was aanwezig bij de lancering. 

Benieuwd naar 'Het is een wedstrijd'? Het boek is te bestellen via de site: www.franspaymans.nl.

Lancering 'Het is een wedstrijd'

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK