IFMSA voor Matchis op introductiemarkt Utrecht

Tijdens de jaarlijke introductie markt in Utrecht, De UIT, staat de IFMSA met een stand voor Stichting Matchis.

IFMSA voor Matchis op introductiemarkt Utrecht

Tijdens de introductiemarkt van de UIT op 17 Augustus is de IFMSA, de (inter)nationale organisatie van geneeskunde studenten, aanwezig om voor Matchis nieuwe stamceldonoren te werven en informatie te geven over stamceldonatie. Kom gezellig langs en schrijf je in als stamceldonor!

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren. Of je nu uit het zuiden of het noorden van het land komt, wel of niet op kamers gaat, de UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Marnix Academie, Thim van der Laan, Universiteit voor Humanistiek, TIO of Schoevers.

De UIT 2017 vindt plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus 2017 en is de allerbeste manier om je studententijd te beginnen! Tijdens deze algemene stadsintroductie krijg je de kans om samen met 4.200 andere eerstejaarsstudenten kennis te maken met je medestudenten, de onderwijsinstellingen, de studentenorganisaties en natuurlijk de stad Utrecht zelf.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK