Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Stamceldonatie op het werk

Bedrijven kunnen levens redden. Of het nu gaat om een groot-, midden,- of klein bedrijf - bedrijven kunnen onze strijd tegen bloedkanker effectief ondersteunen.

Met een interne registratiecampagne krijgen patiënten wereldwijd een nieuwe kans op een toekomst. We voeren registratiecampagnes uit bij bedrijven in het hele land. We helpen graag bij de voorbereiding en het evenement zelf. In onze strijd tegen bloedkanker willen we graag ook bedrijven betrekken en werken we graag samen aan een individuele oplossing die past bij het bedrijf.

Vanwege de beperkte financiële mogelijkheden van Matchis is het gewenst dat het bedrijf een bijdrage aan de registratiekosten levert. Elke nieuw geregistreerde donor kost Matchis €45,- Dit zijn kosten die worden gemaakt voor het registreren en typeren van een nieuwe donor. 

Het bedrijf profileert zichzelf hiermee als een sponsor van Matchis intern en extern en bewijst zijn maatschappelijke betrokkenheid door de samenwerking. 

Bedrijven kunnen zorgen voor nieuwe donoren!

Het doel is een succesvolle actie die de teamgeest van de medewerkers wekt en zorgt voor een positieve werksfeer. We kunnen een donorwervingsactie starten bij:

Matchis stuurt een pakket met promotiemateriaal waarmee de medewerker/initiatiefnemer zelf aan de slag kan gaan. Aanmelden kan online via de computer van de medewerker of een laptop/computer van het bedrijf, waarna de registratiesets aan het huisadres van de nieuwe donor worden verstuurd. De aanmeldingen lopen via een link met een utm-code van het bedrijf waardoor we kunnen meten hoeveel werknemers zich hebben aangemeld als donor. Eventueel kan, indien beschikbaar, een Matchis vrijwilliger worden ingezet om uitleg te geven en het evenement te begeleiden. 

Na een afspraak met Lex Liebregts of Margot van den Akker wordt een actie op maat opgezet voor het bedrijf. Registratie ter plaatse in het bedrijf is hierbij mogelijk omdat we de registratiesets en speciale laptops voor de aanmelding mee kunnen nemen. Medewerkers van stichting Matchis zullen de organisatie voor hun rekening nemen en ter plaatse uitleg geven.

Meedoen met het bedrijf? Stuur een verzoek per mail naar bedrijfsacties@matchis.nl  Samen kijken we naar de mogelijkheden die bij jullie passen.

Vragen beantwoorden we graag. Neem telefonisch contact op met Margot van den Akker 071 5685355 of met Lex Liebregts 071 5685357 .                  

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK