Ik heb mij net aangemeld maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.

Soms kan dit langer duren dan normaal. Dit kan oplopen tot een paar uur. Check eventueel ook je spambox.

Door technische redenen kunnen onze mails aan Hotmail, Outlook, msn of Live gebruikers in de spam terecht komen of niet aankomen. Voeg ons mailadres donor.registratie@matchis.nl toe aan je contactpersonen om je registratie goed te laten verlopen. Bedankt!

Contactpersoon toevoegen aan de mail:

Geen Hotmail, Outlook, msn of live gebruiker?

Heb je na een paar uur nog steeds geen mail? Mogelijk dat het e-mailadres niet goed is ingevuld of dat er een technische storing is. Neem contact op met Matchis via donor.registratie@matchis.nl

Mail met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld en zet in de mail ook je voor- en achternaam én je geboortedatum.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK