Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Doneer geld

Doneer geld om meer stamceldonoren mogelijk te maken.

Geef geld

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich aanmelden als stamceldonor. De registratie van een donor brengt wel kosten met zich mee. Elke nieuw geregistreerde donor kost 35 euro. Kosten die worden gemaakt voor registreren, testen en beheren van het, gelukkig, groeiende donorbestand. De grootste kostenpost daarbij zijn de typeringskosten. Dit is het onderzoek in het laboratorium, om het soort stamcellen van de donor te bepalen. De donor neemt met wattenstaafjes wangslijmvlies af middels een registratieset.

Voor een deel verkrijgen we onze inkomsten via subsidies maar financiële steun is nog steeds hard nodig. Je kunt daaraan je steentje bijdragen door een gift te doen of ons bijvoorbeeld via een sponsoractie te ondersteunen.

Gelijk een donatie doen? Je kunt het bedrag overmaken naar NL96ABNA 0454 0552 50 ten name van Matchis te Leiden. Of rechtstreeks via de donatiepagina.

Hoe kun je stamceldonatie in Nederland financieel steunen?

De meest eenvoudige manier om Matchis te steunen is een eenmalige gift. Of je nu een klein of groot bedrag schenkt, je kunt er zeker van zijn dat iedere euro bijdraagt aan het redden van een leven. Je bijdrage kun je overmaken op NL96ABNA 0454 0552 50 ten name van Matchis te Leiden.

Overmaken kan ook online via deze website. Doneer online via onze donatiepagina.

Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via contact@matchis.nl.

Als trouwe ondersteuner maak je het mogelijk om meer donoren te registreren in het donorbestand. Met iedere schenking kunnen wij in de toekomst nieuwe stamceldonoren in ons bestand inschrijven. Je kunt maandelijks een bedrag overmaken via de donatiepagina. Op de pagina is de mogelijkheid om bovenaan het veld maandelijks te selecteren.

Je gift is 100% aftrekbaar van de inkomstenbelasting indien de schenking voor een periode van minimaal 5 jaar loopt. Op de site van de Belastingdienst vind je de precieze regels voor schenking. Het benodigde formulier kan je hier downloaden.

Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via contact@matchis.nl.

Als Matchis zijn we enorm geholpen als bedrijven ons werk willen sponsoren. Dat kan in geld of in natura. We denken graag samen na over welke vorm het best bij jullie bedrijf past; waar jullie het meest bij gebaat zijn, bijvoorbeeld in promotioneel opzicht. Neem voor vragen of als je ideeën hebt contact met ons op via contact@matchis.nl.

Ook na je leven kun je van betekenis zijn voor Matchis door ons als begunstigde in je testament op te nemen. Je kunt dit regelen bij de notaris. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via contact@matchis.nl.

Koekjes bakken, een marathon lopen, zwemmen voor ons goede doel of bagels verkopen. Bij Matchis worden we blij van alle grote en kleinere initiatieven, die ervoor zorgen dat we nog meer nieuwe donoren kunnen werven! Wil jij ook wat doen? Kijk dan op onze speciale website Sterk voor Matchis.  

Meld je evenement aan, dit kan van alles zijn, van hardloopevenement tot zelf georganiseerde bakwedstrijd.

Word deelnemer van een evenement en werf sponsoren. Bij een sponsorbedrag van €50 krijg je een T-shirt van Matchis thuisgestuurd!  

Sponsor een deelnemer/team. 

Doneer een eenmalig bedrag voor een specifiek evenement of een algemene donatie. 

ANBI Status
Stichting Matchis heeft de ANBI status (algemeen nut beogende instelling), dat wil zeggen dat giften aftrekbaar zijn. Het ANBI-nummer voor Stichting Matchis is 802432645.
Zie hiervoor de voorwaarden op de site van de belastingdienst, www.belastingdienst.nl/giften.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK