Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Doneer geld

Doneer geld om meer stamceldonoren mogelijk te maken.

Geef geld

Matchis en Matchis Fonds Stamceldonatie
Matchis heeft vanaf 2023 de fondsenwerving ondergebracht bij een nieuwe stichting: Matchis Fonds Stamceldonatie. Het Fonds richt zich geheel op de werving van gelden waarmee Matchis het publiek kan blijven voorlichten en stamceldonoren werven. Al het geld dat door Matchis Fonds Stamceldonatie wordt verkregen kan dan ook uitsluitend Matchis ten goede komen. 

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich aanmelden als stamceldonor. De registratie van een donor brengt wel kosten met zich mee. Elke nieuw geregistreerde donor kost Matchis 35 euro. Kosten die worden gemaakt voor registreren, testen en beheren van het, gelukkig, groeiende donorbestand.

Gelijk een donatie doen? Je kunt het bedrag overmaken naar NL96ABNA 0454 0552 50 ten name van Matchis Fonds Stamceldonatie te Leiden. Of rechtstreeks via de donatiepagina.

Hoe kun je stamceldonatie in Nederland financieel steunen?

De meest eenvoudige manier om Matchis te steunen is door middel van een eenmalige gift aan het Fonds Stamceldonatie. Of je nu een klein of groot bedrag schenkt, je kunt er zeker van zijn dat iedere euro bijdraagt aan het redden van een leven. Je bijdrage kun je overmaken op via onze donatiepagina. of je kunt het zelf handmatig doen naar NL96ABNA 0454 0552 50 ten name van Matchis Fonds Stamceldonatie te Leiden.

Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via info@fondsstamceldonatie.nl

Als trouwe ondersteuner maak je het mogelijk om meer donoren te registreren in het donorbestand. Je kunt maandelijks een bedrag overmaken aan Matchis Fondsstamceldonatie via de donatiepagina. Op de pagina is de mogelijkheid om bovenaan het veld maandelijks te selecteren. Daaronder kun je vervolgens het gewenste bedrag invullen.

Je gift is 100% aftrekbaar van de inkomstenbelasting indien de schenking voor een periode van minimaal 5 jaar loopt. Op de site van de Belastingdienst vind je de precieze regels voor schenking. Het benodigde formulier kan je hier downloaden.

Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via info@fondsstamceldonatie.nl

Start je eigen actie en maakt gemakkelijk een sponsorpagina aan op nze speciale website Sterk voor Matchis. Op deze manier steun je ons niet alleen financieel maar help je ook mee om stamceldonatie onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om koekjes bakken, wandelen, fietsen of een marathon lopen. Alle initiatieven zijn welkom. Haal je met jouw actie meer dan €70,- op dan ontvang je het enige echte Sterk voor Matchis sportshirt cadeau. 

Wil je liever geen eigen actie aanmaken? Dan kan je er altijd voor kiezen om deelnemers of een team te steunen via Sterk voor Matchis.

Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, trouwdag of een diploma uitreiking, noem maar op. Vraag dan eens in plaats van cadeaus om een donatie voor Matchis Fonds Stamceldonatie. Je kunt hier gemakkelijk een digitale collectebus aanmaken en delen met jouw vrienden en bekenden.

Geven ter nagedachtenis aan een dierbare is ook mogelijk. Bij een digitale 'In Memoriam collectebus' kunnen nabestaanden doneren. Je krijgt een uniek websiteadres dat je kunt vermelden in een advertentie en of op een rouwkaart. Dan kan iedereen veilig doneren en heb je geen gedoe met contant geld. Je kunt hier een digitale  in memoriam bus aanmaken.

Als bedrijf toont u, uw maatschapplelijke betrokkenheid en kunt u levens redden. Het ondersteunen van Matchis kan op diverse manieren, denk in geld of natura. Wij denken graag samen na over welke vorm het best bij jullie bedrijf past; waar jullie het meest bij gebaat zijn, bijvoorbeeld in promotioneel opzicht. Neem voor vragen of als je ideeën hebt contact met ons op via info@fondsstamceldonatie.nl.

Ook na je leven kun je van betekenis zijn voor Matchis door Matchis Fonds Stamceldonatie als begunstigde in je testament op te nemen. Je kunt dit regelen bij de notaris. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@fondsstamceldonatie.nl.

Steun je Matchs of Matchis Fonds Stamceldonatie met een periodieke gift of op reguliere basis op een andere manier en wil je dit stoppen? Stuur dan een mail naar: info@fondsstamceldonatie.nl en we zorgen dat je periodieke donatie stopt.

ANBI Status
Stichting Matchis heeft de ANBI status (algemeen nut beogende instelling), dat wil zeggen dat giften aftrekbaar zijn. Het ANBI-nummer voor Stichting Matchis is 802432645.
Zie hiervoor de voorwaarden op de site van de belastingdienst, www.belastingdienst.nl/giften.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK