Donorportaal

Het Donorportaal is een dienst van Stichting Matchis waarin mensen die zich hebben geregistreerd als stamceldonor hun gegevens kunnen inzien en zo nodig wijzigen. Donoren kunnen hierin onder andere hun adresgegevens wijzigen en inzien wat de status van hun donorregistratie is.

Inloggen Donorportaal

Je inlog in het donorportaal is gebaseerd op het e-mailadres of telefoonnummer zoals je dat bij je donorregistratie hebt opgegeven aan Matchis, in combinatie met je geboortedatum. Je ontvangt vervolgens per sms of email een verificatiecode waarmee je in moet loggen.  

In het Donorportaal staan je naam, geslacht, geboortedatum, je adresgegevens, je e-mailadres en je telefoonnummer. Ook kun je er de status van donorregistratie vinden.

In het donorportaal kan je zelf gegevens aanpassen.  Het is belangrijk dat de gegevens welke Stichting Matchis heeft kloppen. Wanneer je een match bent met een patiënt, zal Matchis contact met je opnemen om te bespreken of je nog steeds geschikt en bereid bent om stamceldonor te zijn. Om die reden is het van belang dat Matchis beschikt over de juiste contactgegevens.

Klik hieronder voor de meest gestelde vragen over het donorportaal.