Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Warme voeten voor (bloedkanker) patiënten

24 oktober 2022

Wij zetten ons elke dag keihard in om voor zoveel mogelijk patiënten met een vorm van bloedkanker een stamceldonor te vinden. Voor slechts 30% wordt er binnen de familie een match gevonden. Stichting Matchis zoekt voor de overige 70% van de patiënten een onverwante stamceldonor in de wereldwijde database.

We willen de patiënten die afhankelijk zijn van een geschikte onverwante stamceldonor een cadeautje geven, namelijke een paar matchende warme sokken! Dit als steuntje in de rug voor de moeilijke en spannende tijd die zij tegemoet gaan. Sokken komen in paren en wij hopen dat de patiënten ook snel een paar mogen vormen met een geschikte donor.

Om dit alles mogelijk te maken hebben wij finaniele steun nodig. Dus wil jij een patiënt ook warme voeten geven? Ga dan naar Sterk voor Matchis, doneer een paar sokken t.w.v. € 15,- of maak een sponsoractie aan.
Elke euro helpt!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK