Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Actueel

Hier delen we onze evenementen en informatie en die we interessant, belangrijk, mooi, grappig en ontroerend vinden.

Paul en Nicolette rijden ScanCoveryTrial 2020 voor Matchis

Evenement

Paul en Nicolette rijden mee met de ScanCoveryTrial 2020:"Alles is afhankelijk van 'geluk', ik besef me dat heel goed….. En wij willen graag iedereen dat GELUK wensen"

Benefietdiner Leerhotel Het Klooster januari

Evenement

Leerlingen van de Middelbare Hotelschool in Amersfoort organiseren in januari en februari benefietdiners om zo veel mogelijk geld op te halen voor Matchis! Lees hier…

Matchis roept donoren op om allemaal één nieuwe donor te werven

Nieuws

Matchis is een campagne gestart waarin zij alle geregistreerde donoren oproept om als goed voornemen voor dit jaar één nieuwe stamceldonor te werven. 

Activiteitenoverzicht 2019

Nieuws

Wat hebben we het afgelopen jaar een hoop mooie activiteiten en initiatieven voorbij zien komen

Geweldige opbrengst ATB-tocht voor Matchis

Nieuws

Dat je met een ATB-tocht en feestmiddag een behoorlijk bedrag kan inzamelen voor het goede doel, bewees familie van de Streek uit Oldebroek.

Loek kreeg na drie weken al een telefoontje van Matchis

Nieuws

De 24-jarige Loek stond net drie weken geregistreerd als stamceldonor toen hij een telefoontje van Matchis kreeg. Hij was mogelijk een match met een patiënt die dringend…

Rotterdamse Studentenvereniging vraagt aandacht voor Matchis

Nieuws

De Rotterdamse studentenvereniging RSC/RVSV heeft deze week tijdens de dies van de vereniging aandacht gevraagd voor Matchis.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK