Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Donordankdag 2021

Vandaag organiseert Matchis de Donordankdag. De Donordankdag is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd voor alle donoren die in dat jaar stamcellen hebben gedoneerd. Dit jaar is deze dag extra bijzonder. Omdat de Donordankdag vanwege coronamaatregelen vorig jaar niet heeft kunnen plaatsvinden, zijn deze donoren ook vandaag uitgenodigd.

We verwelkomen de donoren dit jaar in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen, waar een mooi programma voor hen georganiseerd wordt. Om de dag corona-proof te laten verlopen, wordt de groep opgesplitst in twee delen en werken we met een ochtend- en een middagprogramma. Ook is er natuurlijk voldoende tijd voor de donoren om op eigen gelegenheid het park te ontdekken. 

De Donordankdag valt samen met de World Marrow Donor Day. Een dag waarop er wereldwijd aandacht gevraagd wordt voor het belang van stamceldonoren.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK