Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Druk weekend voor Matchis

Het was afgelopen weekend druk met mooie acties die werden georganiseerd voor Matchis. Er zijn prachtige bedragen opgehaald. 

Lionsclub Domaine des Dames - Lifestyle Springmarket
Het was zaterdag een drukke dag in het Streekmuseum Krimpenwaard. Met een bijzondere Lifestyle Springmarket wisten de dames van Lionsclub DdD een fantastisch bedrag van €3000,- op te halen voor Matchis! Een gezellige dag met zeer gevarieerde kramen, live muziek en heerlijke tapas en wijn. Om geld op te halen werden zelfgemaakte taarten, kaarsen, potten en tassen verkocht. Ook werden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de succesvolle autopuzzeltocht.

Cycle for Charity - Fietsen met een 'boodschap'
Bij Cycle for Charity staat Matchis dit hele jaar centraal als goed doel voor verschillende inzamelingsacties. Afgelopen weekend stond er een opvallende actie op de agenda: de wc-papier actie. in samenwerking met Jumbo werden er in Stramproy huis aan huis honderden rollen wc-papier verkocht om geld op te halen voor Matchis!

Dordrecht Lions - overhandiging cheque aan Matchis
Afgelopen zaterdag is een cheque van € 4.125,- uitgereikt door de ijshockeyvereniging Dordrecht Lions. De waarde van deze cheque is bij elkaar verzameld middels sponsorschaatsen door de jeugd, shirtsponsoring bij het eerste team en individuele giften. Wat een fantastisch bedrag!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK