Matchis headerafbeelding Matchis headerafbeelding

Vierdaagse dag 1: Frans loopt voor Matchis

We spreken Frans als hij al 32 kilometer in de voeten heeft zitten. Het is het tweede jaar dat hij meedoet, maar voor het eerst loopt hij met het Matchis-shirt aan. 

Frans: "Vorig jaar liep ik samen met een goede vriend. Hij zei na afloop: 'Eens maar nooit meer'. Ik wilde zelf graag nog een keer meelopen, dus ik ging op zoek naar een nieuwe motivatie om mee te doen. Mijn vrouw heeft zelf stamcellen ontvangen dus ik heb van dichtbij gezien hoe belangrijk stamceldonoren zijn. Daarom vind ik het heel mooi om mij op deze manier in te zetten voor Matchis. Toevallig heeft mijn vrouw vandaag ook een afspraak in het ziekenhuis om te zien hoe het nu gaat. De eerste afspraak waar ik niet bij ben. Mijn gedachten zijn vandaag dus veel bij haar! De sfeer hier bij de Vierdaagse is fantastisch en we worden goed verzorgd bij de rustpunten. Ik heb nog geen enkele blaar *even afkloppen*, dus ik kijk zeker uit naar de komende dagen."

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vindt u op onze cookie instellingen pagina.

OK